Een goede Referral campagne binnen jouw bedrijf levert al snel het volgende op:

 

  • Snellere doorlooptijd van openstaande vacature
  • Lagere kosten
  • Kwaliteit gaat omhoog
  • Ambassadeurschap binnen jouw bedrijf krijgt een enorme boost

In 7 stappen een strategisch Referral programma. 

In 7 stappen verbonden met de hele wereld, daar geloven wij in. Daarom creëren wij in 7 stappen het strategische Referral programma als onderdeel van jouw totale recruitment strategie, van concept tot implementatie van training tot actvitatie.

Stap 1.

Waar staat jouw bedrijf nu met betrekking tot de Referral activiteiten?

Om daar een antwoord op te geven starten we met een kick-off sessie waarbij wij een analyse maken van de interne medewerkersbeweegmotieven van jouw organisatie. Dit is een sessie van ongeveer 3 uur.

Stap 2.

Concept ontwikkelen

The Referral Company gaat aan de slag met de uitkomsten van de kick-off sessie en maakt ten minste twee op maat gemaakte concepten waarin jij je als organisatie volledig in herkent.

Stap 3.

Presentatie

The Referral Company presenteert aan de belangrijkste stakeholders de contouren van het strategisch Referral programma. We bepalen samen de middelen en starten met een planning naar de lancering van het Referral programma.

Stap 4.

Aanscherpen programma

In deze stap bepalen we wie wat doet, welke afdelingen je nodig hebt in je organisatie en maken we een keuze in middelen. En niet geheel onbelangrijk wordt in deze stap de financiele uitwerking zichtbaar.

Stap 5.

Implementatie

Een week voor de lancering is alles tot in de puntjes uitgewerkt, is het recruitmentteam volledig op de hoogte en staan de stakeholders te springen om van start te gaan met de groei van de organisatie.

Stap 6.

Launch

Alle medewerkers van jouw organisatie kennen het Referral programma en zijn super actief van start gegaan.

Stap 7.

Activatieprogramma

Niet alleen bij de start, maar 18 maanden lang bouwen we een op maat gemaakt activatieprogramma zodat ten minste 50% van jouw vacatures via Referral wordt ingevuld.

5 + 10 =