Referral Lead Generation

Referral Lead Generation is een effectief strategisch programma om leads te vergaren.

Voordat we een programma lanceren bij jouw bedrijf onderzoeken we de beweegmotieven van jouw medewerkers. We willen weten wat hen écht in beweging brengt. Vervolgens stellen we samen de regels en voorwaarden voor het programma op en richten we de lanceringstools in. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de leads via een gepersonaliseerde landingspagina in jouw crm terecht komen.
We bieden drie pakketten waarbij het meest uitgebreide pakket voorziet in het meeste maatwerk en personalisatie.

De grootste succesfactor van een strategisch referral programma is dat wij ervoor zorgen dat het programma continu top of mind is bij medewerkers. Dat doen we door elke twee of vier weken een leuke on- of ofline activatie aan te bieden. Hiervoor neem je een maandabonnement af voor minimaal zes maanden.

De ROI op de marketing euro is beter dan bij de inzet van traditionele marketingmiddelen. Groot bijkomend voordeel is dat leads meteen laag in de salesfunnel binnen komen. Je kunt dus sneller tot zaken komen. Alle inspanningen zijn meetbaar en stuurbaar.
En last but nog least…. Een referral lead generation programma is FUN! Medewerkers stralen trots uit en gaan de competitie met elkaar aan. Ondertussen sparen ze voor mooie cadeaus voor zichzelf of hun gezin.