De captains van The Referral Company zijn beschikbaar als spreker, trainer, coach of consultant voor de expertisegebieden recruitment en commercie.

Heleen Stoevelaar

Sabrina Barmentloo

Voor een groep staan en te vertellen over Referral Recruitment is wat ik zeer regelmatig met veel plezier mag doen. Ik inspireer HR Managers, Recruitment Managers, Recruiters, AMC Specialisten en iedereen die in ons vakgebied beweegt om meer uit Referral Recruitment te halen. Bijvoorbeeld als onderdeel van een heisessie, een bijeenkomst of een congres, enthousiasmeer, inspireer en activeer ik graag jouw gasten en/of medewerkers

Ben je op zoek naar een training over Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie of specifiek Referral Recruitment? Sinds 2008 ben ik aangesloten als Docent bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Ga naar www.arbeidsmarktcommunicatie.eu voor meer informatie over mijn trainingen.

Worstel je binnen je bedrijf met het inrichten van je salesproces of zou je graag zien dat sommige medewerkers in je commerciële team gecoached worden op hun salesskills? Wil je een nieuw product lanceren, of een nieuw marktsegment aanboren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of twijfel je wellicht of je marketingbudget wel optimaal besteed wordt. Dan vind ik het altijd leuk om eens met je te sparren. Ik kan putten uit marketing, sales en business development ervaring in diverse branches. Vaak kan ik in korte tijd en met praktische tips al een verschil maken.